Venčanice izrada po meri

Venčanice izrada po meri

adminvencanja Comments 0 17/12/2020

Venčanice izrada po meri ispuniće sve vaše snove.

Svaka bajka počinje poljupcem, da bi kao kruna ljubavi došlo venčanje, a u njemu glavna uloga poverena je – venčanici!

Iako je namenjena samo za jedno nošenje, ova haljina oduvek je privlačila pažnju. Mnoge devojake od detinjstva maštaju o njoj. Venčanica je i tema razgovara tokom ispijanja kafe sa prijateljicama, kao i potajna čežnja dok sa uzdahom posmatrate prelepe modele u izlozima salona.

Međutim, potraga za onom pravom nije nimalo laka. Svake sezone kreatori se potrude da nas stave na slatke muke, predstavljanjem novih kolekcija sa maštovim kreacijama. Izbor dodatno otežava činjenica da mora savršeno da pristaje figuri tela, dok unikatnost modela ne treba pominjati, jer svaka nevesta želi da upravo njena haljina ostane zauvek upamćena. Imajući ovo u vidu sve veći broj devojaka se odlučuje za šivenje venčanica.

Venčanice izrada po meri

Kako da kreirate najvažniju haljinu otkriva vam salon venčanica Beograd, Dar.

Pronađite inspiraciju za venčanice izrada po meri

Da biste imale model venčanice iz snova, morate znati tačno kakav želite da bude. Zbog toga je prvi korak istraživanje! Pogledajte fotografije venčanica na bridal sajtovima, društvenim mrežama i u magazinima. Sigurno će u desetinama, pa i stotinama kreacija naići najmanje jedna koja će vam se dopasti ili, pak, koja će vam poslužiti kao inspiracija za vašu haljinu.

Lepota svadbene haljine nije jedini element na koji morate da obratite pažnju. Nemojte da zaboravite na građu tela, tako na primer, najbolje venčanice za visoke neveste su sirena kroja i sa spuštenim ramenima, dok niskim damama odgovaraju venčanice A kroja.

Venčanice izrada po meri

Ukoliko niste sigurne koji kroj vama pristaje stručnjaci savetuju da isprobate po jednu venčanicu od svakog, na taj način izbeći ćete glavnu grešku, jer može se dogoditi da haljina, slična onoj koju želite, uopšte nije pogodna za vas.

Skica venčanice izrada po meri

Ideju venčanice izrada po meri iz glave treba preneti na papir. Ovo je najkreativniji korak u dizajniranju.

Ako niste talentovane za crtanje, pravo je vreme da posetite profesionalce. Zajedničkim snagama, uz vaše sugestije i vešte ruke kreatora, haljina iz snova naćiće se na papiru.

Venčanice izrada po meri

Kako biste im olakšali čitav posao, možete da ponesete slike venčanica na kojima vam se dopadaju pojedini delovi. Odnosno, rukavi sa jednog modela, dekolte na drugom… Svaki od ovih detalja kreatori će ukomponovati kako bi nastala haljina koja ispunjava sve vaše zahteve.

Naravno, budite otvorene za sugestije, ipak su kreatori stručnjaci u svom poslu.

Razmislite o materijalu svoje venčanice

Koliku moć ima tkanina najbolje govori podatak da ručno vežena čipka ili skupoceni saten svedenom kroju daju dašak luksuza, te kreaciju pretvaraju u Haute couture model. Zato, nemojte da štedite pri kupovini materijala za svoju venčanicu.

Venčanice izrada po meri

Preporučljivo je da se pre nabavke posavetujete sa svojim dizajnerom, jer materijali ne odgovaraju svakom kroju, dok za savršeni finiš dodajte perlice ili kristale koji će naglasiti izabranu tkaninu.

Drage dame, ako ste odlučile da svadbenoj haljini date lični pečat, posetite salon venčanica Dar. Naš stručni tim pomoći će vam da stvorite venčanicu o kakvoj ste oduvek maštale!

 

0 Comments

Оставите одговор