Uncategorized

Venčanice izrada – Venčane haljine najlepšeg kroja

Venčanice izrada

Venčanice izrada ulepšaće vaše zimsko venčanje.

Sigurni smo da će svaka žena kao najvažniji dan u svom životu navesti venčanje. Ovaj radosni događaj ispunjen najdubljim emocijama označava ne samo krunu ljubavi, već i početak novog poglavlja.

Iako je svaki detalj u njemu vredan pažnje, svadbena haljina je ono što se zauvek pamti, a kako i ne bi, kada je u pitanju najskupoceniji komad odeće koji će se ikada naći u plakaru. Ujedno, ovo je kreacija koja će vas predstaviti u najlepšem izdanju tako da ćete zadivite sve prisutne.

Venčanice izrada

Imajući u vidu koliku moć imaju venčane haljine ne čudi što je potraga za onom pravom prožeta brojnim kriterijumima koje mora da ispuni. Upravo zbog toga sve veći broj nevesti umesto razmatranja cene  kupovine venčanica odlučuje se da najbitniju haljinu sašije.

Na šta trebate da obratite pažnju prilikom venčanice izrada po meri otkriva vam u ovom blogu salon venčanica Dar.

Kako izgleda model vaše venčanice iz snova?

A-kroj, sirena ili princeza venčanice – ako ste pomislile da je jedino izbor kroja važan, prevarile ste se.

Svakako, model haljine je presudan, jer mora da odgovara građi vašeg dela. Ali, drage dame, nemojte da zaboravite na niz detalja koje sadrži omiljena haljina.

Venčanice izrada

Verovale ili ne, položaj i forma sečenja u struku je jedan od ključnih elemenata, posebno ako želite da ponesete boho model ili venčanicu sa korsetom. Tako, na primer, asimetrični struk, kod koga je jedna strana niže postavljena od druge, odličan je za prikrivanje stomaka. Spušteni struk u prvi plan stavlja bokove, te nije preporučljiv za devojke koje imaju široke kukove. Dok tzv. antebellum struk, koji polazi od prirodne linije pojasa i poprima V-formu u donjem delu ispod pupka, učiniće da izgledate vitkije.

Stil rukava, takođe, treba uzeti uobzir prilikom venčanice izrada. Počev od zvonastih, koji unose retro vajb, preko modernih tulip, pa do romantičnih karnera – rukavi su prelepi ukras na svadbenoj haljini, zato ih nikako ne smete zanemariti.

Boja venčanice izrada

Danas venčanice dolaze u različitim bojama, ali se gotovo sve neveste odlučuju za belu. Međutim, i kod tradicionalne boje postoji nekoliko različitih nijansi.

Dijamatski belu krasi ledeni sjaj koji daje dozu sofisticiranosti. Najbolje dolazi do izražaja na venčanicama od satena.

Venčanice izrada

Venčanice od slonovače odišu mekoćom. Svojom toplinom unose romantiku u wedding look. Za dame koje neguju prefinjeni stil savršeni izbor jesu svadbene haljine biserno bele boje, dok je šampanj „najtamnija“ nijansa bele, pa je prava alternativa venčanici u boji – dovoljno smela da se izdvoji iz mase, a opet potpuno klasična.

Izrada venčanica u salonu Dar

Salon venčanica Dar je poznat po najlepšim svadbenim haljinama čuvenih bridal kuća. Ipak, praćenje trendova i obogaćivanje ponude novim kolekcijama nije jedina njegova usluga.

Venčanice izrada

U stručnom timu nalaze se iskusni dizajneri i krojači koji će vam pomoći da kriarate unikatnu haljinu. Bez obzira koliko vaše želje bile zahtevne, oni uspešno odgovaraju svakom izazovu, pa će vašu zamisao pretvoriti u stvarnost.

Posetite na vreme salon venčanica Dar, jer je izrada venčanica po meri dug i kompleksan posao.