Uncategorized

Venčanice izdavanje

Venčanice izdavanje

Venčanice izdavanje učiniće najvažniji dan u vašem životu posebnim.

Venčanje je jedan od nezaboravnih trenutaka. Da bi bio upravo onakav kakav ste sanjale potrebna je dobra ogranizacija. Iako svakom, pa i najmanjem, detalju treba posvetiti pažnju buduće neveste u prvi plan stavljaju potragu za venčanicom. Razlog za to je, zaista, opravdan.

Venčanica predstavlja najlepšu i najvredniju hajinu koju će svaka od nas ikada poneti. Ujedno, ona ima ozbiljan zadatak, a to je da vas predstavi u zadivljujućem izdanju od kog će svi gosti ostati bez daha.

Nažalost, izbor svadbene haljine nije nimalo lak. U mnoštvu predivnih krojeva i najnovijih kolekcija treba pronaći onu pravu, pa ne čudi što su mnoge devojke u dilemi. Da li uzeti klasični ili model moderne venčanice? Da li mi bolje stoji sirena ili princeza venčanica? Ili, možda, da ponesem autentični kroj etno venčanice? Samo su neka od pitanja koja devojke postavljaju kada krenu u potragu.

Venčanice izdavanje

Problem dodatno otežava budžet za venčanice, pa su mnoge neveste mišljenja da će biti ograničene u izboru. Što nije tačno, jer tu su venčanice izdavanje.

Venčanice izdavanje nose potpis vodećih bridal kuća

Složićete se, Italija je zemlja mode. Od fantastičnih street style outfita, pa do glamuroznih večernjih toaleta – gde god pogledate imate osećaj kao da se nalazite u editorijalu nekog modnog magazina.

Međutim, Italija nije samo centar ready-to-wear kolekcija. U njoj se održava Bridal Week koji svake godine okupi najeminentnije brendove. Upravo italijanski duh donosi jedna od najpoznatijih bridal kuća u svetu – Cosmobella.

 

Gotovo 4 decenije ove kreacije plene svojom bajkovitošću i jedinstvenim dizajnom. Maštovite, ženstvene, a opet prožete tradicionalnom elegancijom – iznova pokazuju inovativnost koja se ne može ni sa čim uporediti, dok savršeni spoj skupocenih tkanina i bogatih ukrasa u vidu ručno rađene čipke, najfinijih bisera i Swarovski kristala Cosmobella venčanice svrstavaju u sam vrh Haute couture mode.

Venčanice izdavanje

Zahvaljujući salonu venčanica Dar nova kolekcija Cosmobella 2021. stigla je i kod nas, te naše dame imaju priliku da među prvima iznajme najnoviju kreaciju čuvenog brenda.

Venčanice izdavanje unose romantiku

Ništa ne pruža dozu romantike kao čipka. Ovaj vanvremenski materijal i u modernom dobu važi za najprestižniji među haljinama za venčanje.

Venčanice izdavanje

Nežni dodir dizajnirane čipke daju vam Tarik Ediz venčanice. U najnovijoj kolekciji turskog kreatora dominara ovaj luksuzni materijal na revolucionarnim krojevima. Spuštena ramena, statement rukavi, cvetni ukrasi, tattoo efekat na leđima, bogati šlep – samo su neki od detalja koji nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Kombinujući prefinjeni stil sa elementima klasike Tarik Ediz svojim šik haljinama garantuje da ćete postići wow efekat koji se pamti.

Gde pronaći najpovoljnije venčanice za iznajmljivanje?

Salon venčanica Dar se trudi da udovolji različitim ukusima i željama svih dama. Tako da vas na jednom mestu čeka pravo carstvo venčanica. Pored pomenutih Cosmobella i Tarik Ediz krojeva ovde možete pronaći i sofisticirane Alessandro Angelozzi modele koji su prepoznatljivi u svetu mode po svom načinu krojenja i šivenja.

Venčanice izdavanje

Naravno, nijedan stajling, pa ni wedding look, nije potpun bez modnih detalja. Stručni tim salona Dar pomoći će vam i u odabiru aksesoara kako bi lepota vaše haljine iz snova došla do izražaja