Uncategorized

Cene kupovine venčanica – U kojoj meri utiču na izbor vaše haljine iz snova?

Cene kupovine venčanica

Cene kupovine venčanica igraju važnu ulogu u izboru vaše haljine iz snova.

Venčanje je najvažniji događaj u životu mladog para. Još od određivanja datuma mladenci počinju sa velikim pripremama kako bi svaki detalj bio besprekoran.

Ipak, jednu odluku dame moraju same da donesu. U pitanju je izbor vaše romantične venčanice. Upravo ovaj korak stavlja buduće neveste na slatke muke. U mnoštvu modela i trendova treba pronaći onu pravu, koja će učiniti da zablistate na velikom danu u životu.

Međutim, pored dileme da li da ponesete vanvremensku kreaciju princeza venčanice ili, možda, neki od krojeva venčanice u boji, postoji još jedan kriterijum o kojem morate da vodite računa, ato je budžet za venčanicu. Odnosno, da cena željenog modela venčane haljine odgovara izdvojenoj sumi novca.

Da ne biste imale nedoumicu u pogledu finansija, salon venčanica Beograd, Dar vam ukazuje šta sve formira cene kupovine venčanica.

Od čega zavise cene kupovine venčanica?

Cene kupovine venčanica, baš kao i cene iznajmljivanja venčanica određene su, pre svega, brendom. Samim tim, na njihovu vrednost utiče i način izrade poznate modne kuće.

Dizajnirane venčanice se prepoznaju po skupocenim materijalima, poput čipke, svile i satena. Već pri samom dodiru oni pružaju neverovatnu mekoću koja daje sofisticirani izgled svakoj kreaciji.

Venčanice za 2019 godinu

Takođe, cene kupovine venčanica zavise i od bogatstva ukrasa. Swarovski kristali, poludrago kamenje i pravi biseri, svaku haljinu, pa i najsvedeniju, pretvaraju u luksuznu kreaciju dostojnu kraljevskog venčanja. Među njima se posebno izdvajaju ručno vežene venčanice. Za razliku od serijske proizvodnje, ove modele karakteriše posebna tehnika koja zahteva sate i sate rada dizajnerskog tima. Te ne čudi što ih modni kritičari smatraju pravim umetničkim delima u bridal svetu.

Cene kupovine venčanica prema sezoni

Svaka nevesta želi da njen wedding look bude unikatan. Zato prilikom izbora venčanice najveću pažnju posvećuje aktuelnim trendovima. Pri tome morate imati u vidu da cene zavise od sezone, što znači da za jesenje venčanice iz najnovijih kolekcija morate izdvojiti više novca, nego za venčanice za leto koje, sada, spadaju u staru sezonu.

S obzirom da se u salonima vrši i iznajmljivanje venčanica, osim sezone vrednost haljine je uslovljena i ovim podatkom. Naime, cene kupovine, pa i iznajmljivanja, varijaju od činjenice da li je ona već nošena, da li se prvi put iznajmljuje ili je tek našla svoje mesto među drugim prelepim modelima.

Cene kupovine venčanica u salonu venčanica Dar

U samom srcu Beograda, na uglu ulice Maršala Birjuzova i Pop Lukine nalazi se salon venčanica Dar. Svojim višedecenijskim iskustvom i izuzetnom posvećenošću poslu, postao je omiljeno mesto budućih nevesta, ne samo iz prestonice, već iz svih krajeva naše zemlje.

Zahvaljujući stručnom timu devojke iz Srbije mogu da ponesu najnovije Alessandro Angelozzi i Demetrios venčanice a od avgusta meseca i čuvene Tarik Ediz venčanice iz White 2019. kolekcije.

Kao na svetskoj bridal sceni, salon Dar pruža široki raspon cena. Tako, na primer, iznajmljivanje venčanice iz Dar Designa iznosi 350 evra, dok za kupovinu tražene Metropolitan Demetrios venčanice ME 130 trebate da izdvojite 1.100 evra.

Cene kupovine venčanica

Svakako, salon venčanica Dar misli na svoje klijentice, pa rado organizuje akcije sa neverovatnim sniženjima. Sva potrebna obaveštanja o popustima, kao i novim kolekcijama možete pronaći na zvaničnim Facebook i Instagram stranicama.

Drage dame, ukoliko se datum za venčanje bliži posetite salon venčanica Dar, jer ćete ovde sigurno pronaći haljinu iz snova koja odgovara ne samo vašim željama, već i predviđenom budžetu.

 

1 thoughts on “Cene kupovine venčanica – U kojoj meri utiču na izbor vaše haljine iz snova?

Comments are closed.