Uncategorized

Venčanice za zimu – Oživite svoju bajku

Venčanice za zimu

Venčanice za zimu upotpuniće vašu bajku.

Venčanice za zimu

Složićete se – ima nešto magično u zimskim danima. Okićeni trgovi prenose praznično raspoloženje sve do osmeha na licima slučajnih prolaznika. Vesela graja dece koja se raduju prvim pahuljama snega, i zaljubljeni pogledi koji greju hladne večeri.

Zima, zaista, donosi dozu romantike, pa ne čudi što sve veći broj mladih parova želi da za svoje venčanje prenese delić ove nestvarne idile.

Novo godišnje doba posebno raduje buduće neveste, jer sa njim stižu venčanice za zimu. Nakon lepršavih letnjih kreacija i jeseni u sparkly znaku, kreatori nam predstavljaju najmaštovitije krojeve koji će zaseniti prethodne kolekcije.

Počev od dubokih proreza, preko perjanih detalja, pa do neprevaziđenih karnera – pravo sa modnih pista venčanice za zimu su se uselile u naša srca, a koji su vodeći trendovi za predstojeću sezonu otkriva vam u ovom blogu salon venčanica Beograd, Dar.

Venčanice za zimu inspirisane Viktorijanskom erom

Nakon prošlogodišnjih kraljevskih svadbenih ceremonija, efekat svedenosti se prenosi i na zimsko venčanje, pa su na bridal scenu stupile venčanice sa visokom kragnom.

Iako je kragna bila obavezna na haljinama u vreme kraljice Viktorije, ovaj detalj se suptilno provlači kroz čitavu istoriju sve do današnjih dana. Tako su početkom 20. veka poprimile ležerniju formu. 70-ih su pratile venčanice u boho stilu. Da bi ih danas kreatori stilizovali na sasvim nov način.

Venčanice za zimu

Spoj starog i novog predstavili su Costarellos, Lela Rose, Monique Lhuillier. Korak dalje otišao je Valentino sa kragnom od tila koja je iste forme kao volani na kreaciji.

Ukoliko želite da ponesete model venčanice u vintage stilu, onda je ovaj stil pravi izbor za vas, a za savršeni wedding look dodajte krzneni bolero ili ogrtač.

Venčanice za zimu poručuju da za duboki šlic nikada nije hladno

Ko kaže da su duboki dekolte i visoki prorezi rezervisani samo za tople mesece. Venčanice za zimu donose pravu eksploziju estetike u vidu stilizovanog šlica. Alessandra Rich je lansirala jednostavne venčane haljine na kojima dominira duboki šlic sa karnerom. Vera Wang uvrstila je u svoju kolekciju asimetrični kroj, dok je Galia Lahav predstavila model od čipke namenjen modernim, romantičnim damama.

Bez obzira da li se odlučite za model venčanice A kroja ili zavodljivu sirena haljinu, šlic na njoj pretvoriće vas u glamuroznu divu čiji stil će se pamtiti.

Venčanice za zimu

 

Posebni plus: ove kreacije omogućavaju da cipele za venčanje dođu u prvi plan, a smele neveste mogu da ponesu šik kratke čizmice.

Venčanice za zimu izrađene su od skupocenih materijala

Ništa bolje ne oslikava eleganciju do raskošni materijal koji i najjednostavniji kroj pretvara u luksuznu haljinu. Upravo takav izgled donose satenske venčanice.

Već pri prvom dodiru možete da osetite najfinije tkanje. Prefinjeni odsjaj satena dolazi do izražaja pod diskretnim osvetljenjem svečane sale. Dovoljan je samo jedan skupoceni detalj u vidu pojasa od kristala ili, pak, čipkani tattoo efekat na golim leđima, te da postane prava moderna princeza.

Najlepše italijanske venčanice za zimu čekaju vas u salonu venčanica Dar. Unikatni modeli čuvenih svetskih brendova izdvojiće vas iz mase već viđenih krojeva.

1 thoughts on “Venčanice za zimu – Oživite svoju bajku

Comments are closed.