Uncategorized

Kolekcija proleće-leto 2019.

Kolekcija proleće-leto 2019.

Kolekcija proleće-leto 2019. donosi dugoočekivane modele.

Prva i ključna stvar koja vam padne na pamet kada pomislite na venčanje jeste venčanica! Iako neveste prilikom organizovanja slavlja svakom detalju posvećuju pažnju, budimo iskreni – venčanice su njegove glavne zvezde! One su oličenje našeg karaktera, izraz naše lepote, simbol najdragocenijih emocija koje donosi važni dan u životu.

Kolekcija proleće-leto 2019.

Imajući u vidu značaj koji ima omiljena haljina devojaka širom sveta ne čudi što potraga za onom pravom traje mesecima. Pa već sada već buduće neveste biraju krojeve iz kolekcija proleće-leto 2019.

Koji su najatraktivniji novi modeli venčanica otkriva vam salon venčanica Beograd, Dar.

Kolekcija proleće-leto 2019. pruža vam slobodu

Još su stari narodi smatrali da su topli meseci idealni za venčanja, jer je tada najveći uticaj Sunca na plodnost. Iako se u modernom dobu izgubilo ovo verovanje, proleće i leto ostali su omiljena godišnja doba za romantična slavlja.

U skladu sa prirodom koja se budi i toplim sunčevim zracima, kreatori su napustili strogu, klasičnu formu. Te su volumizirane haljine iz prethodnih sezona zamenile lagane venčanice za 2019 godinu. One pružaju lakoću pokreta, tako da ćete bez brige uživati u svom velikom danu.

Ove sezone će dominirati jedinstveni boho stil, dok ih upečatljivi detalji čine unikatnima – počev od nezaobilaznih karnera, preko najfinije čipke, pa do suptilnog kroja koji akcenat stavlja na duboki dekolte. Naravno, lepršavi modeli ne mogu se zamisliti bez vintage kratke venčanice koja je savršena za party na plaži.

Kolekcija proleće-leto 2019. – akcenat je na prefinjenim rukavima

Jedan od vodećih trendova jesu venčanice sa rukavima. Budite bez brige, jer nije reč o haljinama sa predimenzioniranim rukavima kakve su nosile naše majke 80-ih godina na svojim venčanjima. Već kolekcija proleće-leto 2019. obiluje nežnim rukavima, čistih linija i inspirisanih Viktorijanskom erom.

Suptilnu dozu glamura, koju pružaju venčanice sa rukavima, mogli smo da vidimo na Justin Alexander, Vivienne Westwood, Gracy Accad, Monique Lhuillier revijama.

Kolekcija proleće-leto 2019.

U našoj ponudi tako izdvajamo magične haljine raskošnih nota. Polazeći od luksuznih tkanina i delikatnih detalja u prepoznatljivom, a ipak svežem stilu sa rukavima od najfinije čipke nova kolekcija za 2019 godinu ispuniće očekivanja svih dama.

Kolekcija proleće-leto 2019. – ručni vez na moderni način

Venčanice od čipke nikada ne izlaze iz mode. Međutim, kreatori su ove modele podigli na viši nivo. Te su u svoje kolekcije za proleće i leto uvrstili 3D ukrase. Bez obzira da li su čipkani detalji sa perjem, biserima ili naglašenom teksturom, nestvarni dizajn čini svaki kroj raskošnim.

Kolekcija proleće-leto 2019.

Autentične ručno vežene venčanice sa bogatim 3D detaljima možete pronaći i kod nas. Naime, salon za venčanice Dar izdvaja liniju visoke mode, čuvenog italijanskog dizajnera Alessandra Angelozzija. Među njima se posebno izdvaja bajkoviti model venčanice u sirena stilu ručno ukrašen perlicama, kao i kreacija sa ručnim vezom koja donosi duh davnih vremena uobličen u modernu formu.

Posetite salon venčanica Dar, jer ćete u njemu pronaći svoju haljinu iz snova. Ukoliko želite da kreaciji date lični pečat, naš stručni vam nudi šivenje venčanica po meri.

 

1 thoughts on “Kolekcija proleće-leto 2019.

Comments are closed.