Kratke venčanice

Kratke venčanice

adminvencanja Comments 7 16/03/2018

Kratke venčanice ne pristaju svakom stasu!

Buduće mlade su često vode tradicijom da haljina mora biti duga i raskošna, poput venčanice u stilu princeze, a da pri tome nisu svesne koliko ona može biti “teška” za nošenje.

Zato, drage dame ukoliko volite kratke haljine i znate da vaša figura bolje izgleda u njima, nemojte odustajati od izbora kratke venčanice.

Kratke venčanice vam dozvoljavaju da se igrate sa svojim stajlingom

Kratke venčanice

Ukoliko želite da vam tokom najvažnijeg dana u životu bude prijatno, udobno i da se ne brinete da li ćete se saplesti o svoju dugu haljinu, kraći model je pravo rešenje za vas.

Kratke venčanice donose dozu trendi šika, te su savršene za letnje ceremonije na plaži ili za mala gradska venčanja.

Sa njima ćete uvek biti uvek moderne, ali i elegantne i glamurozne. Ovakav model venčanica vam dozvoljava da svoj wedding look upotpuniti neobičnim detaljima.

Pre svega, kratke venčanice u prvi plan stavljaju vaše noge, a samim ti i lepe cipele.

Uz haljinu dužine do kolena možete pokazati par zanimljivih modela, pa umesto da tokom proslave promenite dve ili tri venčanice dovoljno je da uz svoju kratku venčanicu izaberete nekoliko različitih parova cipela i vaš stajling će iznova biti svež i autentičan.

Takođe, kratke venčanice pružaju više mogućnosti za kombinovanje – počev od nakita, preko frizure, koja ne mora biti klasična punđa ili pletenica, već razigrana i lepršava baš poput kroja, pa do originalnih ukrasa za kosu ili, čak, vela koji može biti duži od same vančanice.

Kratke venčanice su savršene za neveste sa vintage ukusom

Iako se mnogim nevestama čini da je pri izboru kratke venčanice broj modela sveden na minimum. Poslednjih godina one doživljaju sve veću popularnost te je moguće naći različite kratke krojeve za svačiji ukus.

Poslednjih godina one doživljaju sve veću popularnost te je moguće naći različite kratke krojeve za svačiji ukus.
Ukoliko volite sjaj starog Holivuda iz 20-ih godina prošlog veka, onda je kratka haljina koja ležerno prati figuru i ukrašena resama i perjem pravi izbor za vas.

Za potpuni “carlston look” upotpunite je bisernom ogrlicom ili dugim rukavicama od nežnog satena.

Kratke venčanice ne odnose se samo na dužinu iznad kolena

Kratke venčanice

Modni svet nakon Drugog svetskog rata doživeo je novu eru pojavom Diorove “new look” haljine. Nju karakeriše midi dužina, gola ramena, izražen struk i balon donji deo.

Kao inspiracija za stajling neka vam posluži venčanica koju je Givenchy specijalno kreirao za Audrey Hepburn i film “Funny Face”.

Ovaj model je ubrzo postao hit među budućim nevestama krajem 50-tih godina. Posle toliko godina i dalje je aktuelan jer pruža sofisticirani sjaj, dok će prelepi kroj istaći vašu romantičnu stranu.

Kratke venčanice asimetričnog kroja

Kratke venčanice

Ako niste sigurne da li želite kratku ili dugu venčanicu, ne brinite, jer su ove godine u trendu asimetrični krojevi, odnosno modeli kraćeg prednjeg dela, dok zadnji ostaje tradicionalno dug.

Salon venčanica Dar nudi veliki izbor najlepših venčanica vrhunskog kvaliteta.

Dođite do nas kako bi smo odabrali zajednički vašu haljinu iz snova.

Оставите одговор