Uncategorized

Najpovoljnije venčanice za iznajmljivanje – Prilagodite venčanicu snova svom budžetu

Najpovoljnije venčanice za iznajmljivanje

Najpovoljnije venčanice za iznajmljivanje dostupne su svim damama.

Venčanje je događaj koji svaka devojka potajno priželjkuje. Sigurno ste odavno isplanirale svaki detalj – počev od prosidbe, pa do trenutka kada vas voljeni ugleda u predivnoj haljini.

Međutim, tek kada odredite datum za venčanje i započnete sa realizacijom planova, shvatićete da organizovanje najvažnijeg dana nije nimalo lako. Da li je bolje da napravimo veliko slavlje ili mali, intimni party? Gde se nalazi najromantičnije mesto u gradu za pre-wedding photo session?  Koje su najlepše dekoracije za venčanje? Švedski sto ili klasični meni? Samo su neka od pitanja sa kojim se suočavaju budući mladenci.

Najpovoljnije venčanice za iznajmljivanje

Ipak, nevestama je najbitnije pronalaženje venčanice iz snova. Ujedno, ovo je i najteži korak u pripremi venčanja. Ne samo da u mnoštvu čarobnih krojeva i raznovrsnih modela trebate pronaći onu pravu, već njena cena ne sme da prekorači budžet za venčanicu.

Koji model izabrati a da odgovara vašem budžetu?

Mnoge savremene neveste su finansijski nezavisne, pa samostalno učestvuju u izdacima za venčanje, uključujući i izdvajanje novca za model venčane haljine. Samim tim, moraju da obrate pažnju na cene iznajmljivanja venčanica.

Najpovoljnije venčanice za iznajmljivanje

 

Stitistički podaci pokazuju da se za omiljenu haljinu u proseku potroši oko 1.000 evra. Dok najpovoljnije venčanice za iznajmljivanje mogu da donesu uštedu i do 40 odsto. Morate priznati nije mala suma, pa ne čudi što se sve veći broj nevesta koje nemaju limit za izbor opredeljuje za ovu opciju, jer venčanica jeste najvažniji komad garderobe, ali ne mora biti i najskuplja stvar koju ste u životu kupile.

Najpovoljnije venčanice za iznajmljivanje mogu da nose i potpis svetskih bridal kuća

Najpovoljnije venčanice za iznajmljivanje ne podrazumevaju isključivo slabiji kvalitet. Zapravo, možete dobiti dizajnirane venčanice po pristupačnim cenama. Tajna leži u izboru ne samo modne kuće, već i kolekcije.

Naime, modeli koji su vodeći u sezoni imaju više cene. Zato je preporučljivo da izaberete vanvremenske kreacije čuvenih brendova. Zavodljive sirena ili tradiconalne princeza venčanice spadaju u krojeve za sva vremena. One nikada ne izlaze iz mode, pa vam garantuju dodir luksuza dostojan crvenog tepiha.

Šivenje venčanica

Takođe, morate imati u vidu i materijal od kog su izrađene. Umesto ručnog veza ponesite diskretne čipkane ukrase, dok savršena zamena za skupu svilu jesu prefinjene satenske venčanice.

Preporuka je prelepa venčanica od satena koja je nastala u našem salonu i delo je veštih ruku naših talentovanih krojačica.

Gde kod nas možete da pronađete najpovoljnije venčanice za iznajmljivanje?

Najpovoljnije venčanice za iznajmljivanje čekaju vas u salonu Dar. Ovaj eksluzivni salon venčanica u Beogradu se trudi da za svaku nevestu pronađe odgovarajuću svadbenu haljinu. Zahvaljujući njemu imate čast prve da probate kolekciju Demetrios 2020. Možete da se uverite u magiju koju donose Tarik Ediz venčanice, kao i u nestvarnu lepotu Alessandro Angelozzi krojeva.

 

Pored najpoznatijih brendova, salon Dar se izdvaja od drugih i po pristupačnosti. Svesni da devojke žele da ponesu modele koji su u trendu, stručni tim redovno organizuje promocije i vikend akcije, tako da modele koji trenutno vladaju svetskom bridal scenom možete pronaći na popustu.

Posetite salon Dar, jer se u njegovoj bogatoj ponudi nalaze najlepše venčanice u Srbiji!