Pravi izbor venčanice za trudne mlade

Pravi izbor venčanice za trudne mlade

adminvencanja Comments 0 18/06/2020

Pravi izbor venčanice za trudne mlade nije teško napraviti kada postoji salon koji ima bogate kolekcije renomiranih dizajnera. Ako uz pregršt venčanih haljina nudi i mogućnost korekcije, onda nema brige za trudnice koje pripremaju venčanje.

Kako napraviti pravi izbor venčanice za trudne mlade?

Priprema venčanja i svadbenog veselja zna da bude veoma stresna i puna napetosti. Ako je buduća mlada još i trudna, onda su izazovi daleko veći.

Trudnoća je stanje koje utiče na čitav organizam. Zbog toga mnoge trudnice imaju poteškoća da se izbore sa svim promenama koje ona nosi. Oscilacije u raspoloženju, povećanje težine, otoci, mučnine i bolovi u karlici samo su neke od njih. Na sreću, ova stanja su prolazna i većina trudnica zaista uživa u svom svadbenom slavlju.

U mnogim slučajevima, venčanja se zakazuju u drugom gestacijskom trimestru. Trudnica bi tada trebalo da se izborila sa jutarnjim mučninama i vrtoglavicama. U tom periodu, njena kilaža nije toliko porasla, pa se može s lakoćom kretati. Takođe, ona se oseća dodatno sigurno i rasterećeno jer je prvo, najrizičnije tromesečje prošlo. Ovo je, dakle, idealno vreme da se ispune sve obaveze oko organizacije venčanja.

Pravi izbor venčanice za trudne mlade

Pitanje koje brine većinu trudnica jeste: koji je pravi izbor venčanice za trudne mlade? Ovo, naizgled, jednostavno pitanje može uzrokovati zabrinutost jer nije lako predvideti tok trudnoće.

U nekim nedeljama, stomak toliko brzo raste da je teško pratiti promenu njegovog obima i usaglašavati odeću sa tim modifikacijama. Zbog toga se trudnicama savetuje šira venčanica od laganih, prirodnih materijala, sa dosta elastina.

Venčanice za trudnice – Komoditet na prvom mestu!

Kao i pri izboru svakodnevne odeće, tako i prilikom biranja haljine za svadbeni dan treba biti praktičan. Venčanice za trudne mlade obično su krojene tako da ne pritiskaju i ne opterećuju stomak. Sečena ispod grudi, A-kroja ili baršunasta i lepršava „rimljanka“pravi izbor venčanice za trudne mlade zaista može biti lak! Ključ je u jednostavnosti, udobnosti i prijatnosti.

Trudnu nevestu ne sme ništa da steže, pritiska, otežava kretanje ili sedenje. Zbog toga venčanica treba da je mekana, prozračna i bez previše nabora. Muslin, čipka, šifon, žoržet, svilena organza ili pamuk prava su selekcija laganih materijala za letnje venčanice.

Slojevite venčane haljine, izrađene od teškog satena i sa mnoštvom cirkona, znaju biti veoma teške za nošenje. Dugački šlepovi i kruti korseti potencijalno su opasni za trudnu mladu. Ukoliko se trudnica odluči za ovakvu venčanicu, može se lako dogoditi da izgubi dah i ravnotežu. Još ako je navikla da nosi visoke potpetice, postoji opasnost da se saplete o šlep.

Dakle, drugo stanje ima svoje zahteve i pravila koja se moraju poštovati zbog bezbednosti buduće mame i bebe.

Senzualnost i elegancija – Pravi izbor venčanice za trudne mlade

Poznato je da hormonske promene koje trudnoća donosi imaju i svojih prednosti. Koža trudnice je blistava i nežna, a iz očiju iskri poseban sjaj. Jer, ona spoznaje naročitu tajnu koja se mnogima ne obznanjuje  – postaje majka!

Pravi izbor venčanice za trudne mlade

Mnoge žene tek u trudnoći dobiju obline o kojima su oduvek sanjale. Njihova ženstvenost dolazi do izražaja, a buduće tate se neretko ponovo u njih zaljubljuju. Senzualno naglašene usne i fino zaobljene grudi mogu biti diskretno istaknute V-dekolteom i venčanicom na bretele. Ukoliko se odlučite za haljinu sečenu ispod grudi, trudnički stomak možete istaći velikom mašnom ili nekim drugim šik detaljem.

Mnoge trudne neveste pak ne žele da na venčanju pokažu svoj zaobljeni stomačić. Zbog toga biraju sofisticiranu, glamuroznu venčanicu koja akcenat stavlja na njihove ženske obline.

Kakav god da je nevestin izbor, jedno je sigurno: ona mora biti zadovoljna svojim izgledom i mora se osećati prijatno. Ako je mlada srećna, svadbeno veselje i fotografije sigurno će biti za pamćenje.

Saveti za izbor prave venčanice

Osim prijatnosti materijala i kroja, svim trudnicama se savetuje da odaberu venčanicu koja se lako može korigovati. Podešavanjem dimenzija, promene na telu se lako prate. Jer, korekcije u predelu grudi i struka sasvim su izvesne i česte.

Odabirom haljine koja se može modifikovati, trudnica se ne izlaže dodatnoj napetosti ili trošku eventualne kupovine druge venčanice. Zbog toga su veoma bitne konsultacije sa dizajnerom ili krojačem koji ima iskustva u šivenju venčanica za trudnice. On dobro poznaje promene koje donosi drugo stanje i može prekrojiti venčanicu prema trudničkim oblinama. Na generalnoj probi, nedelju dana pred venčanje, izvršiće finalne izmene kako bi mlada izgledala savršeno.

Pravi izbor venčanice za trudne mlade

U Salonu venčanica Dar, dobro znamo koliko je važno trudnoj mladi pružiti podršku i konstruktivan savet. Uz neminovan stres koji organizovanje svadbe samo po sebi predstavlja, nevesti koja očekuje bebu nisu potrebne dodatne brige.

Naravno, moramo napomenuti da svi modeli za trudnice mogu da se prilagođavaju i nevestama koje nisu u blagoslovenom stanju. Vešte ruke naših krojača, učiniće da vam svaki model stoji kao da je šiven po vašoj meri.

Relaksacija, prijatnost, komoditet i razumevanje – to je ono što možete očekivati u našem salonu. Zakažite besplatnu probu i konsultacije sa našim modnim stručnjacima za venčanice i prepustite se iščekivanju dvostruke radosti.

0 Comments

Оставите одговор