Uncategorized

Plus size venčanice

Plus size venčanice

Plus size venčanice namenjene su damama sa oblinama.

Nema devojke koja u detinjstva nije maštala o svom venčanju i omiljenom modelu venčanice. Upravo je ova haljina jedna od najelegantnijih i najskupocenijih koje ćete u životu poneti. Te ne čudi što buduće neveste veliku pažnju posvećuju njenom izboru.

Međutim, treba imati u vidu da je svaka mlada posebna, drugačija, pa i njena venčanica iz snova mora biti jedinstvena kako bi joj savršeno stajala. Ranijih godina ponuda je bila skromnija i obično su buduće neveste birale između sirena ili princeza venčanica, bez obzira na visinu i građu tela.

Plus size venčanice

Danas, novi modeli venčanica donose mnoštvo krojeva i različitih oblika tako da svaka dama može da pronađe onu pravu. Uključujući i neveste koje imaju izražene obline.

Naime, poslednjih godina modna industrija je krenula u borbu protiv anoreksije i 0 konfekcije veličine, pa nije redak slučaj da pistom prošeta krupnija manekenka. Zahvaljujući ovom trendu plus size venčanice su doživele pravi bum u bridal svetu.

Da biste izabrale pravi kroj plus size venčanice sledite savete salona venčanica Dar.

Plus size venčanice – tajna leži u materijalu

Plus size venčanice zahtevaju nežnije tkanine, kao što su šifon ili svila. Oni prekrivaju nedostatke, ali i omogućavaju haljini da se kreće sa vama. Dok teži materijali su namenjeni za korsete ili delove oko struka.

Plus size venčanice

Ukoliko su vam omiljene venčanice od čipke, vodite računa da ona bude ograničena na predeo oko dekoltea ili leđa. Raskošna čipka akcenat će staviti na ovaj deo tela, dajući čitavoj silueti skladnu formu.

Stručnjaci savetuju da ne obraćate pažnju na konfekcijski broj

Možda niste znale, ali veličina plus size venčanice može se znatno razlikovati od broja svakodnevne garderobe. Zato vam preporučujemo da ne obraćate pažnju na veličinu svadbene haljine, već pažnju usmerite na stil koji vam najviše odgovara.

Prvi korak prilikom izbora jeste udobnost. Ma koliko vam se dopala venčanica nikako je nemojte kupovati ili iznajmljivati ako se u njoj ne osećate prijatno. Vrlo često krupnije neveste biraju manje veličine misleći da će na taj način izgledati vitkije. Ne samo da će efekat biti sasvim suprotan, već će vam pokvariti venčanje, jer nećete moći disati, a još manje igrati.

Plus size venčanice koje svakoj nevesti savršeno pristaju

Venčanice A-kroja prate liniju tela do struka, a zatim se u donjem delu lagano šire formirajući izgled slova A. Kako je kod njih naglašen struk, a bokovi sakriveni figura je vizuelno izdužena, pa ovaj oblik venčanice čini da izgledate vitko i prefinjeno.

Plus size venčanice

Za razliku od venčanice u stilu princeze, kod ovog kroja nije potrebna krinolina. Samim tim je haljina laganija i pruža potpunu slobodu pokreta.

Mnogima je prva asocijacija za plus size venčanice A-kroja svedenost. Zapravo, bogati materijali i detalji u vidu kristala i bisera pretvaraju ih u prave luksuzne venčanice. Te ih možete nositi kako na velikoj svadbenoj ceremoniji, tako i na intimnoj proslavi.

Da biste dodatno istakle uzani struk u aksesoar za venčanice uvrstite pojas. Prelepa satenska traka u boji razbiće jednoličnost, a za wow efekat upotpunite je cipelama iste boje.

Salon venčanica Beograd, Dar ima bogatu ponudu različitih modela i veličina venčanica. U prijatnom ambijentu, zajedno sa stručnim osobljem, pronaći ćete svoj model Alessandro Angelozzi ili Cosmobella venčanice. A za dame koje žele unikatnu haljinu, nudimo posebno uslugu – šivenje venčanica po meri!