Uncategorized

Ručno vezene venčanice

Ručno vezene venčanice

Ručno vezene venčanice namenjene su romantičnim damama.

Venčanje je najradosniji dan u životu svake devojke. Međutim, pre njega slede meseci detaljnog organizovanja, a sve počinje odabirom venčanice.

Gotovo da nema devojke na svetu koja od malena nije zamišljala svoju omiljenu haljinu, dok je u igri sa sestrama i drugaricama oblačila venčanicu svoje majke. Sada, kada je konačno došao dugoočekivani trenutak odluke, nameću se brojna pitanja.

Ručno vezene venčanice

Da li mi bolje stoji sirena ili princeza venčanica? Koje su aktuelne venčanice za 2019. godinu? Ili je, pak bolje dati lični pečat čitavom događaju i poneti model venčanice u boji? Samo su neke od dilema sa kojima se susreću buduće neveste.

Drage dame, umesto da provedete sate i sate u isprobavanju desetine modela salon venčanica Beograd, Dar vam predstavlja ručno vezene venčanice.

Ručno vezene venčanice imaju neobičnu tradiciju

U Srednjem veku svadbena haljina je, zapravo, bila statusni simbol nevestine porodice, te su devojke iz viših društevnih slojeva nosile hand made venčanice, koje su bile izrađene od najskupljih materijala, poput svile i somota. Da bi se dodatno naglasila raskoš ukrašavene su ručnim vezom od zlatnih i srebrnih niti.

Ipak, prve ručno vezene venčanice dolaze sa azijskog kontinenta. Naime, venčanja u Indiji podrazumevaju sari od crvene svile bogato izvežen najdivnijim ukrasima koji su savršeno usklađeni sa masivnim nakitom. Vremenom, počela je upotreba i drugih tkanina i boja poput zlatne, ružičaste, narandžaste, žute, ali je tradicija ručno vežene venčanice ostala do današnjih dana.

Ručno vezene venčanice za kraljevska venčanja

Od davnina su venčanice dama plave krvi bile inspiracija za buduće trendove. I dok su u prošla vremena krojačice na dvorovima stotine metara najfinije tkanine ručno šile i ukrašavale, danas je ta čast pripala najvećim imenima u modnom svetu. Ove jedinstvene luksuzne venčanice predstavljaju običnim devojkama Pepeljugin san, ostavljajući bez daha sve koji ih vide.

Ručno vezene venčanice

Među njima i dalje najveću pažnju privlači model ručno vezene venčanice koji je nosila Kate Middleton. Savršen spoj klasičnog kroja venčanice u stilu princeze i inovativnih detalja pravo je remek-delo od belog satena i ručno veženih čipkanih ruža, sunovrata i deteline. Kreirala ju je Sarah Burton, kreativni direktor modne kuće Alexander Mcqueen. Vrlo brzo doživela je brojne varijacije koje i danas rado nose neveste širom sveta.

Ručno vezene venčanice naglašavaju vašu nežnu stranu

Prefinjeni luksuz, klasična elegancija, suptilni šarm i, pre svega, čista lepota sinonim su za ručno vezene venčanice.

Sofisticirani dizajn koji je starinskim tehnikama ručnog veženja pretočen u najfinije kreacije delo je vrhunskih majstora ovog zanata. S obzirom na način izrade i materijale koji se koriste ove venčanice opravdano nose epitet visoke mode.

Ručno vezene venčanice

Upravo su takve venčanice Alessandro Angelozzi. Suptilna forma odgovara svakom stilu, dok ručno veženi materijali od skupocenih kristala u snežnim tonovima obasjavaju kreacije srebrnom svetlošću. Akcenat je na golim leđima sa delikatnim detaljima od čipke koji nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

S obzirom da je ovo najbitniji dan u vašem životu, pravi je trenutak da razmazite sebe i ponesete model ručno vezene venčanice. Alessandro Angelozzi venčanice možete pronaći u salonu venčanica Dar.

 

Related Posts

One thought on “Ručno vezene venčanice

Comments are closed.