Uncategorized

Novi modeli venčanica u salonu Dar

Novi modeli venčanica

Novi modeli venčanica namenjeni su nevestama sa stilom.

Svaka devojka je makar jednom zamišljala svoje venčanje. Bajkoviti ambijent, zgodni muškarac koji ne skida osmeh sa lica i, naravno – neodoljivi model venčanice koji sve prisutne ostavlja bez reči.

A da bi vaša svadbena haljina bila baš ona o kojoj ste maštale, neophodno je na vreme krenuti u potragu. Jer, novi modeli venčanica pružaju mnoštvo čarobnih krojeva, tekstura i linija, te su kupovina i iznajmljivanje venčanica dodatno otežani.

Da ne biste previše lutale gradom tu su novi modeli venčanica u salonu Dar.

Po čemu su novi modeli venčanica posebni?

Mnoge buduće neveste misle da su jedino venčanice u stilu princeze sinonim za glamur i raskoš. Međutim, imajte u vidu da luksuz ne dolazi sa određenim krojem. Već on zavisi od samog načina stvaranja.

Naime, novi modeli venčanica u salonu Dar su izrađeni od najskupocenijih materijala. Počev od fine svile, preko ručno vežene čipke, pa do neženog satena i razigranog tila.

Zato, bez obzira da li se odlučite za neki od modela sirena ili princeza venčanica ili, pak, romantične venčanice sa šlepom, budite sigurne – vaša omiljena haljina daće čitavom izgledu dozu sofisticiranosti i elegancije.

Novi modeli venčanica

Upravo ovakve odlike luksuza ima nova kolekcija Cosmobella 2019. Kao što smo navikli od čuvenog brenda, čarobni modeli stvoreni su sa puno pažnje i stručnosti vrhunskih dizajnera i umetnika, a posebni dodatak dolazi u ukrasima od bisera i Swarovski kristala, te ne čudi da su Cosmobella novi modeli venčanica postali najtražaniji među nevestama širom sveta.

Novi modeli venčanica diktiraju bridal trendove

Dolazak novog godišnjeg doba doneo je u svet mode venčanice za jesen, a u njima dominiraju novi modeli venčanica koji umesto dubokog dekoltea akcenat stavljaju na blažem obliku.

Ženstvena srcolika forma dekoltea često je prekrivena prelepom čipkom, te čini da svaki kroj laska čitavoj figuri, a ne samo gornjem delu.

Za dodatni šarm pobrinuli su se rukavi na novim modelima. Kratki, diskretni odišu prefinjenošću. Dok duži modeli daju nevesti krhki, nežni izgled. Ujedno, oni vizuelno sužavaju široka ramena i prekrivaju sve nedostatke koje ni jedna dama ne želi da pokaže na svom najbitnije danu.

Novi modeli venčanica

Za wow efekat možete izabrati Cosmobella 2019 venčanice sa golim leđima i rukavima. Naročito se izdvajaju modeli sa neverovatnim tattoo efektima od čipke i kristala koji je stilski usaglašen sa rukavima. Sigurni samo da će ovi novi modeli venčanica učiniti da se osećate poput holivudske dive na crvenom tepihu.

Novi modeli venčanica donose novi dizajn retro stila

Miks retro duha i trendi vajba pronaći ćete u novim modelima, jer, pravo sa pista stižu venčanice u boho stilu.

Čini se da ovaj trend nikada nije bio zastupljeniji nego danas, te je prosto nemoguće ne poželeti da osetite lepršavost najfinije tkanine na svom telu.

Ukoliko ste i vi jedna od retro dama, salon venčanica Dar se pobrinuo da u svoju ponudu uvrsti i Metropolitan Demetrios 2019. modele. Reč je o posebnoj Cosmobella liniji.

Novi modeli venčanica

Sledeći glavni trend uz prepoznatljiv Demetrios dizajn, ovi novi modeli venčanica predstavljaju prave unikate. Od karakterističnih golih ramena, preko obaveznih karnera, pa do ležernosti koju krase kratke venčanice.

Za smele neveste koje ne žele tradicionalnu formu venčanice tu je „mix & match“ model. Odnosno, šik kombinacija crop topa i široke boho suknje.

Posetite salon venčanica Beograd, Dar i na vreme pronađite haljinu za svoje venčanje.

Related Posts