Venčanice Alessandro Angelozzi

Venčanice Alessandro Angelozzi – Haljine nestvarne lepote

adminvencanja Comments 4 21/12/2018

Venčanice Alessandro Angelozzi krasi nestvarna lepota.

Venčanje je najvažniji dan u životu mladenaca. Dan koji predstavlja krunu iskrene ljubavi. Dan koji  je ispunjen najjačim emocijama, osmesima i, ponekom, suzom radosnicom. Ali, i dan kada će svaka devojka imati priliku da postane princeza.

Takav osećaj omogućava joj izabrani model venčanice, pa ne čudi što omiljena haljina zauzima glavno mesto u planiranju velikog dana. Pronaći u mnoštvu krojeva, dezena i stilova onu “pravu“ nije nimalo lako. Posao otežavaju visoka očekivanja buduće neveste, jer, ipak, je reč o haljini koja svojom kombinacijom klasike i šika mora da zadivi sve prisutne.

Venčanice Alessandro Angelozzi

Upravo takav efekat pružaju venčanice Alessandro Angelozzi. Zašto su one posebne otkriva vam salon venčanica Beograd, Dar.

Venčanice Alessandro Angelozzi – bajka koja traje

Alessandro Angelozzi venčanice svoju istoriju ispisuju od 2000. godine.

Poznati italijanski kreator, čije ime nosi čuvena bridal kuća, je cenjen zbog svog prepoznatljivog stila. Polazeći od trendova iz 80-ih i 90-ih godina Alessandro Angelozzi stvara inovativne, unikatne kreacije o kojima maštaju devojke širom sveta.

Zapravo, kreator odaje poštovanje bridal svetu, poboljšavajući već postojeće forme modernim detaljima. U njima dominira najfinija čipka kao spoj italijanske tradicije i ekskluzivne prefinjenosti. Dok vrhunac Alessandrove kreativnosti dolazi u savršenom finišu posebno dizajniranog šava koji je postao njegov lični pečat.

Venčanice Alessandro Angelozzi su ručno rađene

Venčanice Alessandro Angelozzi

Venčanice Alessandro Angelozzi su rezultat unutrašnjeg putovanja, strasti za modom, potrage za novim tehnikama, kao i stalne kontrole i rigorozne selekcije.

Na taj način dizajner tumači svoj svet, svoju umetnost, svoju kulturu, tj. svoju viziju mode. Te poput pravih italijanskih majstora damama nudi najdivnija remek-dela.

Kako se zalaže za originalnost, sve venčanice Alessandro Angelozzi su ručno rađene. Pa možemo slobodno da kažemo da su ove hand made venčanice unikatni modeli koji odaju poštovanje ženama. Potvrdu o njihovoj autentičnosti garantuju stručnjaci u modnom svetu kojima je pripala čast prodaje. U našoj zemlji reputaciju čuvenih modela čuva salon za venčanice Beograd, Dar.

Venčanice Alessandro Angelozzi – dodir luksuza

Svaka nova Alessandro Angelozzi kolekcija je oličenje ženstvenosti, senzualnosti i šarma. Zbog svog sofisticiranog i modernog izgleda izdvajaju se iz mase serijski proizvedenih modela.

Venčanice Alessandro Angelozzi uvek se izrađuju po standardima visoke mode. Pored najkvalitetnije čipke, koriste se i nežni saten, lagana organza i raskošni taft. Skupocene materije slede skupoceni ukrasi u vidu kristala i bisera. Zahvaljujući ovim karakteristika one spadaju u luksuzne venčanice.

Venčanice Alessandro Angelozzi dolaze obično u beloj boji koja je simbol nežnosti i čednosti. Dok krojevi obuhvataju najrazličitije stilove. Naime, u ponudi je sve – od klasične princeze, preko bezvremenske venčanice u sirena stilu, pa do zavodljive venčanice sa šlepom golih leđa.

Venčanice Alessandro Angelozzi

Svaka od njih je posebna, svaka pruža jedinstveni spoj tkanine i dekoracije. Ali, baš svaka će doneti dašak glamura na venčanju.

Ukoliko vas je naša priča inspirisala za veliki dan, posetite salon venčanica Dar. U njemu ćete pronaći Alessandro Angelozzi venčanice Beograd.

 

Оставите одговор