Venčanice Dar

Venčanice Dar – Mesto gde magija počinje

adminvencanja Comment 1 04/12/2018

Venčanice Dar pretvoriće vaše venčanje u bajku.

Venčanica je, sigurno, najlepša i najskupocenija haljina koju će svaka devojka obući u svom životu. Te ne čudi što se potraga za onom pravom nalazi na prvom mestu prilikom organizovanja slavlja.

Da bi omiljena haljina bila savršena nije dovoljno da je izrađena od najfinije čipke ili raskošnih materijala poput luksuzne venčanice. Već mora da odgovara modnom stilu i karakteru, a pre svega, figuri tela, pa prilikom izbora treba razmotriti svaki faktor kako bi vaš wedding look bio vredan pamćenja.

Da bi vam olakšao potragu salon za venčanice Dar vam otkriva koji su najpoznatiji krojevi venčanica na svetu.

Venčanice princeza kroja

Venčanice u stilu princeze predstavljaju najstariji model. Namenjene su damama koje vole velika, tradicionalna venčanja.

Venčanice Dar

Svojim krojem podsećaju na prave balske haljine sa uskim korsetom i bogatim donjim delom. Da bi se dobila punoća, suknje su obično sačinjene iz dva dela. Prvi deo čine najfiniji materijali, a donji je tzv. “kišobran suknja“ sa obaveznom krinolinom.

Princeza venčanice čine svaki struk vizuelno užim, dok prekrivaju eventualne nedostatke, pa zbog toga odgovaraju svakoj građi tela. Kod punijih nevesti sakriće široke bokove. Devojke sa jačim gornjim delom pomoću korseta imaće skladnu figuru, čak i sitnije mlade mogu da ponesu balske haljine. Jedino je važno da model ne sadrži velike mašne i karnere koji će ih “oklopiti“.

Iako princeza kroj postoji više od dva veka, svake godine novi modeli venčanica nude najzanimljivi dizajn ovog vanvremenskog komada. Upravo takav spoj tradicije i trendi detalja nude venčanice Dar u svojim najnovijim kolekcijama.

Venčanice Dar sirena kroja

Zavodljivo, seksipilno, sofisticirano – najbolji je opis venčanice u sirena stilu. Karakteriše ih uzani gornji deo koji oslikava liniju tela, da bi se od kolena naglo širile do poda.

Venčanice Dar

S obzirom da ovaj kroj najviše ističe obline, sirena venčanice Dar namenjene su devojkama skladne građe – sa kruškastom ili figurom peščanog sata.

Smele neveste mogu da izaberu modele sa golim leđima. Potpuno otvorena ili poluotkrivena leđa, sa tattoo detaljima od čipke, veza ili kristala – mogućnosti su neograničene, bez obzira koji izaberete zadivljujući efekat je zagarantovan.

Ukoliko, pak, želite da ponesete sirena kroj dostojan visoke mode tu su Alessandro Angelozzi venčanice Beograd. Čuvena bridal kuća je prepoznatljiva po neponovljivoj, inovativnoj ideji što svaku haljinu pretvara u pravi unikat.

Venčanice Dar A-kroja

Baš kao što im ime kaže modeli A-kroja svojim dizajnom kreiraju slovo A, naime, gornji uži deo se od struka lagano širi, ne prianjajući uz telo.

Za razliku od princeza stila, ove venčanice nemaju slojevito krojene suknje, niti zahtevaju krinoline. Samim ti su znatno laganije, te odgovaraju svakoj građi tela i svakom tipu venčanja.

Venčanice Dar A-kroja nude klasičnu eleganciju koja sve ostavlja bez daha. Njihova nova kolekcija Cosmobella 2019. pruža najraznovrsnije modele A-kroja. Počev od prelepih čipkanih za romantične devojke, preko kreacija sa rukavima koje su idealne za zimsko venčanje, pa do venčanice sa šlepom A-kroja za dramatični efekat.

Venčanice Dar carskog kroja

Carske ili “empire” venčanice podsećaju na večernje haljine sa francuskih dvorova. Obično su izrađene od skupe svile, čipke ili muslina koji im daju prefinjen izgled.

Venčanice Dar

Carski kroj dolazi u različitim oblicima, te može da izduži niske neveste. Veoma su sofisticirane i daju vašem izgledu dašak glamura i prefinjenosti.

Koji je vaš kroj venčanica Dar?

Оставите одговор