Uncategorized

Koliko unapred je potrebno rezervisati venčanicu?

Koliko unapred je potrebno rezervisati venčanicu

Koliko unapred je potrebno rezervisati venčanicu? Pitanje koje “muči” sve buduće mlade.

Još od trenutka kada je verenički prsten zasijao na vašoj ruci, ne možete prestati da zamišljate svoje venčanje.

Put do najbitnijeg dana, međutim, zahteva veliku organizaciju. Počev od određivanja datuma, mesta, preko izbora dekoracije i fotografa, pa do poziva gostiju. Najvažniji deo planiranja svakoj devojci jeste izbor savršenog modela venčanice.

Potraga za omiljenom haljinom je neponovljivo iskustvo koje donosi mešavinu najrazličitijih emocija. Da li mi odgovara model venčanice u sirena stilu. Ili je bolje držati se tradicije i venčanice u stilu princeze? Odakle započeti pretragu? Koji saloni nude luksuzne venčanice? Koliko unapred je potrebno rezervisati venčanicu? Samo su neke od dilema sa kojima se sreću dame kada krenu u izbor venčanice.

Koliko unapred je potrebno rezervisati venčanicu

Da biste se oslobodile nepotrebnog stresa salon venčanica Beograd, Dar u ovom blogu vam pruža odgovor na ključno pitanje: “Koliko unapred je potrebno rezervisati venčanicu?”

Koliko unapred je potrebno rezervisati venčanicu – dan nakon veridbe

Rezervacija venčanica započinje odmah nakon veridbe. Prvi korak jeste određivanje sume novca koju možete da izvojite za najbitniju haljinu.

Jer, kada se jednom nađete u carstvu salona venčanica okružene mnoštvom raskošnih krojeva nećete razmišljati o ceni haljine koju želite da probate. Upravo zato je važan tačan budžet za venčanicu. Njime ne samo da skraćujete vreme potrage, već ćete izbeći razočaranje ako haljinu koju ste probale ne možete da priuštite.

Koliko unapred je potrebno rezervisati venčanicu – 6 meseci pre svadbe

Sigurno znate kakav kroj haljine najbolje odgovara vašem telu, a kao inspiracija u traženju mogu vam pomoći magazini i internet sajtovi koji se bave ovom temom.

Koliko unapred je potrebno rezervisati venčanicu

Takođe, model venčanice možete da izaberete i prema mestu i temi venčanja. Tako na primer, za nekonvencionalna slavlja savršene su venčanice u vintage stilu. Za party na plaži ponesite neki od krojeva kratke venčanice. Dok bajkovitim velikim slavljima najviše odgovaraju venčanice sa šlepom, u njima ćete se osećati poput prave princeze.

Iako ste odredile stil i kroj svoje svadbene haljine, prilikom probe budite otvorenog uma. Odnosno, pružite šansu modelu koji vam je predložilo profesionalno osoblje iz salona. Možda će, baš, on biti vaša venčanica iz snova.

Koliko unapred je potrebno rezervisati venčanicu – 3 meseca pre svadbe

Konačnu odluku na pitanje “koliko unapred je potrebno rezervisati venčanicu” trebate doneti najkasnije 3 meseca pre svadbene proslave.

To znači da je vreme da krenete u obilaske salona za venčanice. Povedite mamu, sestru i najbolju prijateljicu da vam pomognu prilikom izbora. Ovo je sasvim dovoljno društvo, jer, više osoba znači i više različitih mišljenja, a samim tim izbor venčanice čine težim.

Stručnjaci naglašavaju da buduća neveste ima posebni osećaj kada obuče onu pravu svadbenu haljinu. Odnosno, kada vam se lice ozari, oči zasijaju, a društvu za izbor krenu suze znajte da je to vaša venčanica.

Koliko unapred je potrebno rezervisati venčanicu

Tada je vreme da prekinete sa daljim probama i rezervišete omiljenu haljinu. Na taj način ste sigurne da ona neće biti zauzeta za dan venčanja. Preporučljivo je da odmah izaberete i aksesoar za venčanice kako biste upotpunile svoj wedding look.

Da ne biste previše vremena izgubile u potrazi za venčanicom, mi vam preporučujemo da posetite salon venčanica Dar. Jer vas ovde čekaju novi modeli venčanica svetski poznatih brednova – Cosmobella i Alessandro Angelozzi.