Uncategorized

Venčanice za jesen – Trendovi za novu sezonu

Venčanice za jesen

Venčanice za jesen donose maštovite, originalne krojeve koji će oduševiti sve pripadnice lepše pola.

Oduvek se smatralo da je jesen pravo vreme za venčanje. Sunčani, ali ne previše topli dani obojeni najlepšim bakarnim i narandžastim nijansama predstavljaju savršen dekor u vašem velikom danu.

Kako je novo godišnje doba pred nama, a sa njim i nova sezona venčanja, buduće neveste uveliko planiraju svoje venčanje. Naravno, glavne zvezde u ovom planu jesu venčanice! Iako su namenjene samo za jedno nošenje, one opravdano nose titulu najvoljenije haljine, jer čine da mlada zasija u punom sjaju i zadivi sve prisutne.

Sudeći po modelima koji nam stižu sa Bridal Weeka, sigurni smo da vam inspiracija neće nedostajati. Nesvakidašnji krojevi u kombinaciji sa tradicionalnim materijalima i modernim detaljima, ali i vanvremenske venčanice u vintage stilu predstavljene na sasvim novi način, zadovoljiće ukuse i najprobirljivijih dama.

Salon venčanica Dar vam otkriva najaktuelnije venčanice za jesen.

Venčanice za jesen naglašavaju svu lepotu neveste

I dok je venčanice za proleće krasio duboki dekolte, sada nam doza sekspila stiže u blažoj, ali, ipak, veoma zavodljivoj formi.

Ovde su se našli ženstveni srcoliki oblici idealni za romantične devojke, a mogli smo ih videti na Hayley Paige, Amsale i Morilee modelima. Zatim, dekolte prekriven najfinijom čipkom kakav predlažu Elie Saab, Inbal Dror i Reem Acra. Kao i interesantni stilizovani okovratnici ukrašeni raskošnim detaljima u Alexandra Grecco i Maggie Sottero kolekcijama.

Venčanice za jesen

Venčanice za jesen sa nežnim dekolteom našle su se u i Alessandro Angelozzi kolekciji koju možete pronaći u salonu Dar.

Alessandro Angelozzi venčanice napravljene su od najskupocenijih materijala sa krojevima koji prate figuru tela i ističu zavodljivu liniju golih leđa.

Venčanice za jesen s karnerima

Od svih trendova koji su vladali modnom scenom 70-ih i 80-ih godina definitvno su karneri najveći hit! Da su bili must have detalj govori i podatak da je upravo venčanica Princeze Dajane sa karnerima bila najkopiranija svdbena haljina u tom periodu.

Venčanice za jesen

Međutim, karneri su početkom 21. veka pali u zaborav. Smenile su ih ravne forme i androgeni look. Srećom, poslednjih godina doživeli su veliki comeback.

Svestrani dizajneri su mislili na svaku mladu, te karnere srećemo svugde. Od obaveznog donjeg dela koji stvara pufnastiji, a lepršavi efekat kod Lihi Hod, Temperley i Randi Rahm modelima, pa sve do sofisticiranih karnera na dekolteu koje su u svoje kolekcije uvrstili Marchesa i Romona Keveza. Dok je Rime Arodaky otišla korak dalje kreiravši venčanice za jesen svedenog kroja koje krase karneri duž čitave linije tela, a namenjene su smelim devojkama koje neguju ekstravaganti stajling.

Šlep je „must have“ na venčanicama za jesen

Venčanice za jesen poručuju da minimalizmu nije mesto na vašoj proslavi. Upravo zato, glevni dodatak jesu šlepovi različitih dužina.

Ako su vaš favorit venčanice u stilu princeze birajte modele sa šlepom koji je ukrašen vezom, jer će vas ova prelepa tekstura sa 3D efektom pretvoriti u pravu princezu. Ukoliko, pak, niste fan krinoline i ogromnih balskih haljina šlep možete pronaći i kod venčanice u sirena stilu.

Venčanice za jesen

Upravo ovakve krojeve donosi nova kolekcija Cosmobella 2019. Svaka od njih je jedinstvena, a glamurozna da ćete sigurno pronaći među njima “onu prava” u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Salon venčanica Dar je u svoju bogatu ponudu uvrstio i najnovije Cosmobella venčanice kao Metropolitan Demetrios, koje će vas oduševiti inovativnim modelima u vintage i boho stilu.

 

Related Posts