Uncategorized

Demetrios venčanice

Demetrios venčanice

Demetrios venčanice omiljene su nevestama širom sveta.

Venčanje je jedan od nezaboravnih trenutaka u životu. Svaki detalj u ovom danu oslikan je romantikom, nežnošću i dubokim emocijama.

Naravno, glavno mesto slavlja zauzima omiljeni model venčanice. Ona čini da se osećate poput dive na crvenom tepihu. To je ujedno i najlepša i najbitnija haljina svake žene u njenom životu.

Zato ne čudi što današnje neveste žele da venčanica iz snova ispuni sva njihova očekivanja. Nije više dovoljno da je raskošno ukrašena, već mora da bude unikatna, sofisticirana, glamurozna i naravno – da savršeno odgovara figuri.

Različite ukuse devojaka teško je zadovoljiti. I dok jedne žele da pokažuju vitke noge kratkom kreacijom, druge, pak, vode večitu dilemu: “da li je bolja sirena ili princeza venčanica?” Ipak, u jednom se sve dame slažu – Demetrios venčanice oduzimaju dah.

Demetrios venčanice

U čemu je tajna njihove lepote otkriva vam u ovom blogu salon venčanica Beograd, Dar.

Demetrios venčanice – Bajka koja traje 4 decenije

Demetrios venčanice nose ime po kreatoru i osnivaču. Po poreklu Grk, Demetrios James Elias živi i radi u Americi, gde je stvorio jedan od najpoznatijih brendova u bridal svetu.

Pomažući svojim roditeljima u porodičnoj prodavnici tekstila, Demetrios je još u detinjstvu otkrio ljubav prema modi. Sa njom se razvijao i neverovatni talenat koji je mladi kreator želeo da pretoči u dizajnirane venčanice.

Konačno, 1980. godine uspeo je da ostvari svoj san. U kratkom roku mala kompanija je prerasla u međunarodnu, a ove venčanice su stekle zasluženi epitet vanvremenskih modela.

Demetrios venčanice

Danas, Demetrios James Elias važi za ikonu stila koji iznova oduševljava kako buduće neveste, tako i modne kritičare. Svetsku reputaciju ovaj brend je stekao i po posebnom odnosu sa klijentima. Te se Demetrios venčanice nalaze isključivo u renomiranim salonima sa obučenim osobljem kakvo poseduje salon Dar. Kao predstavnik naše zemlje, stručnom timu ovog salona pripala je čast da uživo prisustvuje prezentaciji najnovije Demetrios kolekcije na Milano Bridal Week-u.

Prepozantljive su po detaljima

Demetrios venčanice karakterišu bogati ukrasi koji ih izdvajaju iz mase serijski proizvedenih modela. Ručno rađena čipka, fini biseri i Swarovski kristali utkani su u najfinije, skupocene materijale postavljajući visoke standarde drugim brendovima.

Gotovo je nemoguće ostati ravnodušan pred ženstvenošću i šarmom kojim zrače Demetrios venčanice. Pa možemo slobodno da kažemo da su one oličenje visoke mode u bridal svetu.

Kreiraju nove trendove

Kao što smo navikli, poznati kreator pruža uvek svež dizajn u klasičnim formama. Upravo takva je i Demetrios 2020. kolekcija. Njome se obuhvaćeni svi stilovi. Počev od tradicionalne princeza venčanice, preko zavodljive sirene, pa do venčanice A-kroja.

Ono što spaja svaki od njih jesu dva vodeća trenda u narednoj sezoni. Potpuno otkrivena ili poluotvorena leđa, kao i tattoo efekti koji su savršeno ukomponovani sa 3D čipkanim ukrasima na donjem delu zadovoljiće ukuse i najprobirljivijih nevesti.

Pored raznih modela Demetrios venčanice sa golim leđima, tu je i svedeni, a opet zavodljivi trend sa spuštenim ramenima. Ovi romantični krojevi idealni su za dame koje žele da diskretno istaknu grudi i finu liniju svog vrata.

Demetrios venčanice

Ukoliko su Demetrios venčanice vaš izbor za najvažniji dan posetite salon venčanica Dar. U njemu možete pronaći i Metropolitan i Cosmobella venčanice, kao posebne Demetrios linije.

1 thoughts on “Demetrios venčanice

Comments are closed.