Septembar je mesec venčanja

Septembar je mesec venčanja, odaberite venčanicu na vreme

adminvencanja Comment 1 08/08/2019

Septembar je mesec venčanja, što potvrđuju i statistički podaci. Naime, prema istraživanjima od svih meseci u toku prošle godine čak 75 odsto brakova u našoj zemlji je sklopljeno u ovom periodu.
Sigurni smo da se zaljubljeni parovi ne vode statistikom kada biraju datum za najbitniji događaj u svom životu. Ipak, ima nešto očaravajuće u njemu što ih privlači da baš divnim septembarskim danima povere organizuju svog venčanja.
Zašto je septembar najdraži mesec za venčanja otkriva vam salon venčanica Beograd, Dar.

Septembar je mesec venčanja koji donosi magiju

Dani na prelazu leta u jesen ispunjeni su sunčevim zracima, a noći i dalje dovoljno tople tako da svoju proslavu možete upriličiti u bilo kom trenutku.

Septembar je mesec venčanja
Takođe, ne postoje ograničenja ni u pogledu izbora omilljene haljine. Prijatna klima vam dozvoljava da izaberete kako model venčanice sa golim leđima, tako i kroj venčanice sa rukavima. Tako da ćete u ovom dobu godine sigurno poneti svoju haljinu iz snova. Čak ni mladoženja neće morati da brine da li će biti pretoplo za trodelno odelo ili frak.
Septembar je mesec venčanja jer ga krasi najdivniji dekor. Priroda okupana žutim i zlatnim tonovima pretvoriće vaše svadbene fotografije u pravu bajku. Bez obzira da li ste za wedding photo session izabrali gradski park, šetalište kraj reke ili obližnje izletište nestvarna priroda daje dodatnu dozu romantike koja prenosi vaše emocije na slikama.
Verovali ili ne, septembar je mesec venčanja koji ima posebnu simboliku. Od davnina se smatralo da donosi snažan brak, ispunjen mirom i ljubavlju. Naročito ako se slavlje upriliči 1, 9, 16, 18. ili 28. septembra. Dok neveste koje žele da osiguraju svoju sreću treba da ponesu nakit za venčanje ukrašen safirom.

Septembar je mesec venčanja, zato je pravi trenutak da krenete u potragu za omiljenom haljinom

Septembar je pred vratima, pa se i pripreme za venčanje zahuktavaju. Naravno, najbitniji deo budućim nevestama je venčanica.
Ako se još uvek dvoumite između sirena ili princeza venčanica, salon venčanica Dar vam predlaže modele sa spuštenim ramenima.
Delikatna interpretacija rukava sa diskretnim dekolteom ove modele svrstava u romantične venčanice. Ujedno, ističe nežnu liniju vrata koja daje neverovatnu dozu senzualnosti čitavom wedding look-u. Iako ideja nije nova, svakako su se kreatori potrudili da je na maštovit način osveže.

Septembar je mesec venčanja
Takve, nove stilove nude Metropolitan Demetrios venčanice u boho stilu. Ležerni kroj sa karnerima savršen je, pre svega, za venčanje na moru, ali i za opušteni party u prirodi. Dok korak dalje otišla je nova kolekcija Cosmobella 2019. donoseći predimenzionirane rukave od tila na sasvim nov način – sa spuštenim ramenima.

Venčanice za jesen ne mogu se zamisliti bez čipke

Princeza venčanice i čipka su dva bridal trenda koji nikada ne izlaze iz mode. Ove jeseni akcenat je stavljen na ručno veženim cvetnim detaljima koji unose dinamičnost u teksturu tkanine. Te svaki dizajn pretvaraju u luksuzne venčanice kojima nijedna nevesta neće odoleti.
Upravo se Demetrios venčanice izdvajaju od drugih nežnim čipkanim detaljima. Prepoznatljiva baršunasta mekoća, te spoj vanvremenske klasike i modernih elemenata čini svaku od ovih haljina unikatom.
Septembar je mesec venčanja, zato posetite salon venčanica Dar kako biste pronašle svoju svadbenu haljinu.

Оставите одговор