Uncategorized

Wedding prezentacija nove kolekcije Cosmobella 2019

Prezentacija nove kolekcije

Prezentacija nove kolekcije Cosmobella 2019. održaće se 10. i 11. novembra, u periodu od 10 do 20 časova u salonu venčanica „Dar“.

Poznati salon zna da su venčanice najbitniji detalj svakog venčanja, pa je budućim nevestama pripremio pregršt noviteta. Neverovatni krojevi i nestvarni stilovi donose novi modeli venčanica koji će zadovoljiti kriterijume i najstrožih dama.

Prezentacija nove kolekcije

Šta vam pruža prezentacija nove kolekcije Cosmobella 2019. otkrijte u ovom blogu.

Prezentacija nove kolekcije Cosmobella 2019. i proslava godišnjice

Salon venčanica Beograd, „Dar“ može se pohvaliti tradicijom koja traje već 2 decenije. U samom srcu Beograda, na najboljoj lokaciji Pop Lukine i ulice Maršala Birjuzova nalazi se malo carstvo najdivnijih venčanica.

Bez obzira da li tražite model sirena ili princeza venčanica ili, pak, želite unikatni kroj, ovde ćete sigurno pronaći svoju svadbenu haljinu.

Salon venčanica „Dar“ se izdvaja od ostalih, jer jedino on nudi šivenje venčanica po meri. Naime, naš stručni tim dizajnera i krojača u saradnji sa vama kreiraće haljinu o kojoj ste oduvek maštale.

Takođe, samo kod nas ćete pronaći ete ekskluzivne Cosmobella i Alessandro Angelozzi venčanice. Ove luksuzne venčanice imaju sve karakteristike visoke mode, te ćete se u njima osetiti poput dive na crvenom tepihu.

Pored najboljih modela, salon venčanica „Dar“krasi i izuzetno ljubazno, a stručno osoblje. Ono će vam pomoći da vaš wedding look bude besprekoran, a u tu svrhu ovog puta pripremljena je prezentacija nove kolekcije Cosmobella 2019.

Šta obuhvata wedding prezentacija nove kolekcije Cosmobella 2019?

Wedding prezentacija nove kolekcije Cosmobella 2019. je, zapravo, predstavljanje dve linije venčanica modne kuće Demetrios.

Skoro 40 godina čuveni bridal brend na čelu sa Demetriosom Jamesom Eliasom stvara čarobne venčanice koje obožavaju kako devojke širom sveta, tako i poznate dame.

Prezentacija nove kolekcije

Demetrios od svog nastanka nastoji da luksuz učini dostupnim svakoj nevesti. Upravo je to postao i zaštitni znak ove modne kuće, jer, njene venčanice su napravljene od nežne čipke, bogate svile, delikatnog satena i razigranog tila. Skupoceni materijali ukrašeni su kristalima i biserima koji dodatno naglašavaju njihovu raskoš dajući svakom modelu dozu glamura.

Demetrios venčanice – savršeni spoj modernog dizajna i vanvremenskih detalja

Cosmobella 2019. venčanice laskaju ženskoj figuri. Ujedno one su te koje diktiraju brida trendove. Počev od tradicionalne venčanice u stilu princeze sa čipkanim rukavima koji je vodeći trend ove sezone, preko diskretnog, a zavodljivog dekoltea, pa do modela venčanice u sirena stilu sa golim leđima koji nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Nova kolekcija Cosmobella 2019. posebni akcenat je stavila na venčanice sa šlepom. Kapela i katedrala šlepovima našli su se na različitim krojevima, pa ćete vrlo lako pronaći model koji odgovara vašem stilu.

Pored raznovrsnih Cosmobella venčanica, na promociji moći ćete da vidite i probate najnovije modele Metropolitan linije, među njima dominiraju venčanice u boho stilu, kao i one u stilu grčkih boginja.

Prezentacija nove kolekcije

Karakteristični trend iz 60-ih i 70-ih godina prošlog veka sa laganim krojevima koji najčešće naglašavaju uzani struk ili nežna ramena, dobio je sasvim novi vajb u Demetrios brendu, a pažnju smelih dama koje žele da napuste klasičnu formu, sigurno, će privući „mix & match“ dizajn crop topa i široke boho suknje.

Posetite salon venčanica „Dar“ i na vreme rezervišite svoju omiljenu haljinu. Jer su na prezentaciji nove kolekcije Cosmobella 2019. i specijalne, promotivne cene venčanica, koje će vaziti samo ta dva dana.

Zakažite svoju probu i odaberite venčanicu o kojoj ste oduvek maštale.

Vaš „DAR“!