Uncategorized

Iznajmljivanje venčanica cene

Iznajmljivanje venčanica cene

Iznajmljivanje venčanica, cene može da utiče na odluku o najvažnijoj haljini.

Venčanje je događaj koji mnoge devojke zamišljaju od detinjstva pa do dana kada izgovore sudbonosno “Da”. Naravno, sve počinje željenim modelom venčane haljine. Sledi omiljeni par cipela, aksesoar za venčanice, ali i frizura i šminka za venčanje. Ma koliko puta iznova u mašti osmišljavale svoj wedding look nikada vam neće dosaditi, jer svaki detalj mora biti na mestu kako biste zablistale na svadbenoj proslavi.

Međutim, tek kada vi i vaš voljeni odredite datum za venčanje, počinju prave pripreme. Tada, zapravo, na red dolazi ono najlepše i nezaboravno – izbor venčanice iz snova.

Ipak, mnoge devojke kada se zapute u potragu postaju svesne da im predstoji nimalo lak posao. Da li su 2 u 1 venčanice potpuni hit među mladama? Ili je bolje držati se proverene princeza venčanice? Kako pronaći model venčanice koji pristaje svakoj figuri? Samo su neka od pitanja koja postavljaju buduće neveste.

Slatke “muke” dodatno podstiče cena venčanica, kao i dilema da li je kupiti ili iznajmiti. S obzirom da je u većini slučajeva budžet za venčanicu ograničen, mlade češće biraju drugu opciju.

Salon venčanica Beograd, Dar vam skreće pažnju na iznajmljivanje venčanica, cene i mogućnosti koje donosi.

Iznajmljivanje venčanica – cene odgovaraju svakoj nevesti

Luksuzne venčanice svetski poznatih bridal kuća san su svih dama. Skupoceni materijali, poput svile, satena i čipke, kao i ručno šiveni ukrasi čine ove kreacije unikatima. Gotovo je nemoguće ostati ravnodušan pod dodirom najfinijeg materijala ili pred odsjajem koji pružaju Swarovski krstali na njima. Nažalost, cene kupovine venčanica poznatih brendova su visoke, ipak to ne znači da su one nedostižne.

Venčanice sa rukavima

Upravo su iznajmljivanje venčanica, cene pristupačne svakoj nevesti. Verovali ili ne, sa njima možete čak uštedeti. Statistički podaci pokazuju da su modeli najnovijih kolekcija pri iznajmljivanju u proseku niži za 30 odsto. Tako da ćete moći ne samo da ponesete dizajniranu, već i venčanicu po poslednjoj modi.

Imajući u vidu ove prednosti ne čudi što je iznajmljivanje svadbene haljine postalo trend širom sveta. Čak i dame koje imaju neograničeni budžet, radije biraju ovu opciju umesto da troše hiljade i hiljade evra za kreaciju koju neće imati gde da čuvaju nakon venčanja.

Iznajmljivanje venčanica – cene su određene brojnim faktorima

Kada su u pitanju iznajmljivanje venčanica, morate uzeti u obzir faktore koji ih određuju. Pre svega, popularnost brenda utiče na visinu. Takođe, ključnu ulogu igra i kolekcija, odnosno da li su novi modeli venčanica koji su trenutnu aktuelni ili prošlogodišnje kreacije.

Ne treba zanemariti ni način izrade, jer vrsta materijala, složenost kroja, pa i količina detalja formiraju vrednosti. Samim tim i cene iznajmljivanja venčanica.

Iznajmljivanje venčanica – cene nikako ne sužavaju izbor

Drage dame, salon venčanica Dar vam nudi bezbroj mogućnosti, tako da iznajmljvanje venčanica nikada nije bilo zanimljivije. Ovde vas čekaju najpoznatije italijanske venčanice, ali i čuvene Tarik Ediz kreacije iz kolekcije White koje svojom lepotom osvajaju na prvi pogled. Veliku pažnju privlače i venčanice Alessandro Angelozzi jedinstevnog kroja dostojnog Visoke mode.

Kao posebnu poslasticu možemo zvanično da objavimo – u salon Dar stigla je nova kolekcija Cosmobella 2020. Zato požurite sa iznajmljivanjem kako biste baš vi imale čast da prve ponesete neki od bajkovitih modela.