Romantične venčanice

Romantične venčanice

adminvencanja Comments 3 01/08/2019

Romantične venčanice namenjene su damama koje žele da istaknu svoju nežnu stranu.
Iako je svaka ljubav posebna, postoji nešto zajedničko za sve, a to je neverovatna doza romantike. Još od prvih zaljubljenih pogleda, preko prvog poljupca, pa do trenutka kada je na vašoj ruci zasijao verenički prsten – svaki zajednički dan donosi romansu. A kruna takve bajke jeste venčanje.
Sigurni smo da je devojkama pri pomenu najbitinijeg dana prva pomisao svadbena haljina. Upravo ona daje dodatnu romantiku vašem slavlju, čineći da izgledate poput dive na crvenom tepihu. Pa ne čudi što venčanice kroz istoriju nose epitet najvoljenije haljine. I danas, mnoge pripadnice lepšeg pola su spremne da prekorače budžet za venčanicu kako bi ponele model o kom su oduvek maštale.
Salon venčanica Beograd, Dar vam predstavlja romantične venčanice u koje ćete se zaljubiti!

Romantične venčanice slave žensku lepotu

Da li da izaberem model princeza venčanice ili zavodljivi sirena kroj? Večita dileme budućih nevesta. Međutim, romantične venčanice nisu vezane samo za jedan stil ili jednu formu. Već tajna wedding looka leži u šlepu.


Da, dobro ste pročitale, model venčanice sa šlepom odiše romantikom koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Pomislite samo na osmeh vašeg dragog kada vas prvi put ugleda u omiljenoj haljini, suze roditelja ili, pak, zapanjujući pogled gostiju. Ove venčanice pružaju kraljevski efekat bez obzira koji model izaberete.
Čak i ako je vaše venčanje na moru ne morate se odreći prefinjenog šlepa. Jer, asimetrični kroj kratke venčanice pruža potrebnu romantiku u važnom danu, a vama slobodu pokreta za ples do jutarnjih sati.

Romantične venčanice napravljene su od najfinijeg materijala

Ništa ne pruža toliku romantiku kao venčanice od čipke. Reč je o najprestižnijem materijalu koji je prava klasika, ali istovremeno uvek moderan. Ukoliko, pak, želite da se izdvojite iz mase komercijalnih modela izaberite ručno vežene venčanice. Dovoljni su sitni detalji od ručno rađene čipke i kroj vaše romantične venčanice postaće uspomena o kojoj će svi rado pričati.


Pored čipkanih i venčanice od tila govore romantičnim jezikom. Transparentni materijal u kombinaciji sa glamuroznim krojem modni kritičari često porede sa francuskom dekadencijom koja je vladala na dvorovima aristokrata u 19. veku.

Romantične venčanice u salonu Dar

Najnovije romantične venčanice poznatih brednova možete pronaći i kod nas. Naime, salon za venčanice Beograd, Dar trudi se da bude u toku sa svetskim trendovima, nudeći vrhunski kvalitet i unikatni dizajn.
S obzirom da je uvek ispred svih, Dar je uz aktuelne Cosmobella 2019. venčanice, svojim damama već pripremio Demetrios 2020. kolekciju. Akcenat na golim leđima, fini biseri i Swarovski kristali prepoznatljiv su znak poznate bridal kuće. Lirski uobličene ove svadbene haljine prevazilaze sva očekivanja, čak i najprobirljivijih nevesti.

Za devojke koje žele da prošetaju high couture krojeve tu su Alessandro Angelozzi venčanice. Jedinstveni spoj italijanske sofisticiranosti i urbanog šika svetskih metropola pravi su dodir luksuza. Dok vrhunac autentičnog dizajna krije finiš u vidu posebnog šava koji je postao svojevrsni potpis italijanskog kreatora.
Posetite salon venčanica Dar i dozvolite nam da i mi budemo deo vaše romanse.

Оставите одговор